Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu karınin, mümkün olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem hileınmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım sahaı rahatlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Tasar çizim gereği yangın bapları her bugün kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri Yangın Merdiveni Kapısı vardır ve yıldızlı tutulması yangın mevzuatına nazaran umumiyetle asayiş kurallarına karşıtdır.

Kestirmece 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın güvenilen çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı harika esenlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı çatı süresince bulunmuş olduğunda, emniyet üzere havalandırma bacası kullanılmalıdır. Antrparantez yangın merdiveni özümlemeında kullanılan bütün malzemelerin yangına en az 90 an dayanabilmesi gerekmektedir.

BİST behre verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST ad ve logosu "Vikaye Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğnöbettirilemez.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı etüt geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Bapkule Son Bapsı'nda, TIR'ın üzerindeki yangın tüplerine saklanmış 18 kilo maden hammaddesi bulundu.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page